Este primavara! Si pe masura ce soarele se arata din ce in ce mai mult, vei dori sa incepi sa petreci mai mult timp in aer liber, pe veranda sau in curtea ta. Ceea ce inseamna ca este si timpul sa va pregatiti exteriorul de acasa. Curatarea de primavara nu este doar pentru interiorul casei. Curatarea de primavara pentru exteriorul casei dvs. este, de asemenea, importanta pentru intretinerea generala a casei si va ajuta la prevenirea deteriorarii in timp. Am realizat acest ghid cu 7 sarcini esentiale pentru a va mentine exteriorul casei curat si bine intretinut.
 1. Curatati geamurile exterioare. Mai intai ar trebui sa va abordati ferestrele. Verificati-va ecranele pentru orice gauri sau deteriorari. Apoi, reparati-l sau inlocuiti-l dupa cum este necesar. Daca conditiile ecranelor sunt bune, scoateti-le si clatiti usor afara cu un furtun. Le puteti freca usor cu o perie moale. Apoi, utilizati putina apa cu sapun, daca este necesar. Curatati exteriorul ferestrelor de sticla inainte de interior – acest lucru va va ajuta sa vedeti mai usor murdaria si petele.

   

 2. Curatati-va jgheaburile. Da, aceasta este cea mai rea sarcina. Dar curatarea jgheaburilor este o parte esentiala a curatarii primaverii in exteriorul casei. Curatarea rigolelor in mod regulat va va reduce sansele de deteriorare a apei. Folositi o scara stabila pentru a urca si a indeparta toate frunzele, crengutele si alte resturi care si-au facut loc in jgheaburi. Asigurati-va ca purtati manusi pentru protectie si luati in considerare utilizarea unui fel de lingura.

   

 3. Revopsiti jaluzelele, ornamentele si usile. Aruncati o privire la obloanele, ornamentele si usile si decideti daca trebuie sa fie improspatate. Vremea de iarna poate afecta taxele de vopsire. Luati in considerare o noua culoare indrazneata sau adaugarea de corpuri de iluminat noi sau o noua cutie postala pentru a spori atractivitatea casei dvs. Asigurati-va ca consultati asociatia proprietarului de casa, daca este cazul, inainte de a face modificari sau adaugiri majore.

   

 4. Curatati garajul. Abordarea garajului dvs. poate fi un proiect mare, dar va face o mare diferenta odata finalizata. Organizati-va garajul atribuind zone pentru diferite tipuri de depozitare si / sau utilizari. Instalati dulapuri, rafturi sau carlige pentru a ajuta la depozitarea eficienta a lucrurilor si asigurati-va ca scapati de orice nu mai aveti nevoie sau de care nu mai folositi.

   

 5. Curatati veranda / terasa. Asezarea pe terasa intr-o seara calda de primavara este cea mai buna, dar nu atat de mult atunci cand exista panze de paianjen in toate colturile si mobilierul de terasa este prafuit si murdar. Maturati murdaria si panzele de paianjen si stergeti mobilierul de patio pentru a va improspata spatiul exterior (apropo, puteti adauga curatarea patio-ului ca serviciu optional o singura data sau recurent, daca sunteti un client Clean & Simple!)

   

 6. Spalati peretii exteriori. Pe tot parcursul iernii lungi si umede din nord-vestul Pacificului, zidurile exterioare au fost stropite cu ploaie si noroi. Folositi o masina de spalat cu presiune sau chiar un furtun obisnuit cu un accesoriu pentru jet pentru a curata peretii exteriori si peretii laterali. Acordati o atentie deosebita zonelor marginite de plante si copaci. Curatarea regulata ajuta la imbunatatirea longevitatii peretilor.

   

 7. Curatati gratarul in aer liber / zona de bucatarie. Daca a trecut ceva timp de cand v-ati folosit gratarul sau gratarul, nu uitati sa il frecati ca parte a rutinei de curatare in aer liber de primavara. Veti dori sa fie frumos si curat inainte de al folosi din nou.
  Curatarea de primavara nu este doar pentru interiorul casei, ci si pentru exterior. Primavara este momentul perfect pentru a oferi exteriorului casei tale un pic de dragoste si atentie. Mai mult, te va ajuta sa te pregatesti sa te bucuri de vremea mai calda si de distractia de vara. Si, in timp ce va concentrati timpul si energia in exteriorul casei, CleanGreen va poate ajuta in interior cu serviciile noastre de curatare profunda sau de curatare recurenta.